• Passagier of Piloot?

Word regisseur van jouw leven

Wat is jouw missie, je doel in dit leven?
Zingeving: de behoefte dat wat we doen in het leven een waarde heeft.

Geluk is een keuze!

Je kunt er voor kiezen om gelukkig te zijn. In een ieders leven komen momenten voor dat het niet allemaal meezit. Wat je ook overkomt, je hebt altijd een keuze hoe je er mee om gaat. 

Overal, thuis en in het werk handelen we vanuit patronen en systemen, ons dagelijks programma en denken is gestructureerd we weten wat en wanneer ons iets te doen staat.
Maar het innerlijke laten we voor wat het is. Dat is naar mijn mening niet zoals het leven bedoeld is. Het innerlijke vraagt ruimte en aandacht, vraagt aandacht van jou en aandacht van anderen.

Het is jouw leven, jij mag besluiten hoe je dit leven in deze georganiseerde maatschappij wil vormgeven.

Wendy Vos

Alles draait om keuzes

Kiezen is lastig. Tijdens de zoektocht naar een zinvol leven, naar geluk, kan en zal je belemmerd worden door allerlei zaken, werk, gezin, familie, gebrek aan tijd, financiële middelen, en meer.

Kiezen is verliezen:  maak de goede keuzes.

Als er geen beperkingen waren, waar zou jouw hart dan sneller van gaan kloppen? Wat wil je doen de rest van je leven, wat voor persoon wil je zijn? Met wie en waar wil je zijn?

Zingeving:

Je hebt alles, er ontbreekt je aan niets, maar je hebt niet dat blije gelukkige gevoel, dat had je wel verwachte, nu je bereikt heb wat je wilde bereiken.
Je bent op zoek naar de betekenis, het doel, het nut van het leven.

“Wanneer de primaire levensbehoeften van de mens zijn bevredigd, ontstaat er de behoefte aan zingeving. Volgens Maslov zoeken mensen eerst voedsel, onderdak en veiligheid, waarna er behoefte bestaat aan sociale contacten en zingeving.”

Wat betekent zinvol leven voor jou? Is het simpelweg geluk?
Voor iedereen is dat weer anders.
Wat is de rode draad in jouw leven? Waar loop je elke keer weer warm voor?

De zoektocht naar een zinvol leven is een reis. Het is niet iets wat we op een gegeven moment bereiken, het is er altijd en blijft zich voortdurend ontwikkelen tijdens ons leven.

nietzsche

..

Friedrich Nitsche

Filosoof Nitsche was één van de eersten die het wegvallen van de de zin van het leven beschreef.

Wendy houdt je tijdens de coaching sessie op een humoristische en plezierige wijze een spiegel voor over je eigen functioneren. Ze komt snel to the point.

Ze stimuleert je om over je eigen kernwaarden en passie na te denken. Op een unieke wijze en via een tomeloze energie stimuleert ze je om daadwerkelijk de volgende stap te nemen en je niet meer ondergeschikt te maken aan andermans denkbeelden. Ze reikt je handvatten aan, zodat je weer de bestuurder wordt van je eigen leven.

Dank daarvoor.
Cunera