De kracht van doelen stellen

Workshop – 1 dag – inclusief 30 minuten coaching.
Kleine groep, maximaal 6 deelnemers.

Succesvolle mensen hebben één ding gemeen: ze stellen allemaal, zonder uitzondering, (concrete) doelen.

Veel mensen werken hard, maar ze lijken niets te bereiken dat de moeite waard is. Een belangrijke reden daarvoor is dat ze niet genoeg tijd hebben genomen om na te denken over wat ze willen van het leven. Ze hebben geen doelen gesteld.

Doelen stel je omdat je iets wilt bereiken.

Of omdat je op bepaalde gebieden gelukkig(er) of beter wilt worden. Als je toewerkt naar iets wat jij graag wilt bereiken opstaan er gevoelens van voldoening, trots en succes.

Met een goed stappenplan zie je al snel resultaten hierdoor raak je gemotiveerd en krijg je controle over jouw leven. Dit draagt bij aan jouw geluksgevoel en gevoel van eigenwaarde

In deze training ga ik je aan de hand van voorbeelden vertellen waarom het belangrijk is doelen te stellen.
Om daarna je eigen doel(en) te gaan bepalen en dit gaan we uitwerken in een stappenplan.

Terwijl je aan het werk gaat met je stappenplan plannen is er ruime aandacht voor elke deelnemer afzonderlijk, binnen de groep of individueel. Zodat je specifieke vragen kunt stellen en/of kunt bespreken waar jij tegenaan loopt.

“Ik liep al langer met de gedachte in mijn werk als mediator meer aandacht te vragen voor “herstel van communicatie” voordat deze escaleert tot een conflict. De wirwar in mijn hoofd hierover bracht mij bij Wendy en haar workshop “De kracht van doelen stellen”. Door deze workshop zijn mijn gedachten weer gestructureerd, heb ik een actieplan gemaakt en heb ik een focus gekregen op het uitvoeren van de plannen. Bedankt Wendy voor jouw enthousiaste en ontspannen manier van werken”.

Deze investering in jouw toekomst kost je
€ 197,- (exclusief BTW)

Vrijdag 18 januari 2019 van 10.00 – 17.00 uur

AREA071
Sisalbaan 5a
2352AZ Leiderdorp