• Word ondernemer

Ondernemer binnen je organisatie!

Wat wil jij bereiken voor jezelf en voor jouw team? 

Wat is jullie team-purpose en hoe dragen jullie dat uit? Zorg dat wat jullie doen en de waarde die jullie opleveren zichtbaar wordt voor anderen.

Geluk is een keuze!

Je kunt er voor kiezen om gelukkig te zijn. In een ieders leven komen momenten voor dat het niet allemaal meezit. Wat je ook overkomt, je hebt altijd een keuze hoe je er mee om gaat. 

Als ondernemer, begonnen als klein ZZP-er weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om jouw ondernemerschap te ontwikkelen.

Niet alleen als ZP-er, maar ook binnen een organisatie is het zinvol om jouw ondernemerschap te ontwikkelen. Het brengt je inzicht in waar je naar toe wil als mens en binnen jouw team.

Wendy Vos

Alles draait om de klant

Waar gaat de organisatie naar toe, wat is hun visie. Hoe kan jij die uitdragen en vorm geven.

Kijk hoe je het belang van de klant voorop kunt stellen. Stel jezelf de vraag: Wat zou ik willen als ik mijn klant was, wat zou ik willen en hoe zou ik behandeld willen worden?

Neem dit als uitgangspositie om keuzes te maken. Binnen de visie van de organisatie, en de wens van de klant.

Bedenk dat er een verschil is tussen wat de klant wil en wat de klant (in jouw ogen) nodig heeft. Ga dat gesprek aan!

Visie, missie en doel

Voor goed ondernemerschap is er een visie en/of missie, maar vooral een doel nodig. Deze wordt meestal aangedragen door de organisatie of het management. Mijn ervaring is dat deze niet altijd helder zijn of soms zelfs ontbreken.

Zorg er voor dat je als team een helder doel hebt, missie/visie hebt, of zelfs een ambitie en dat je deze uitdraagt. Het liefst met meerdere teams in een cluster. Zodat de stakeholder/klant weet wat hij kan verwachten.

Drive

.

Wendy houdt je tijdens de coaching sessie op een humoristische en plezierige wijze een spiegel voor over je eigen functioneren. Ze komt snel to the point.

Ze stimuleert je om over je eigen kernwaarden en passie na te denken. Op een unieke wijze en via een tomeloze energie stimuleert ze je om daadwerkelijk de volgende stap te nemen en je niet meer ondergeschikt te maken aan andermans denkbeelden. Ze reikt je handvatten aan, zodat je weer de bestuurder wordt van je eigen leven.

Dank daarvoor.
Cunera