Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg…

Een aantal keren heb ik mijn leven zo ingrijpend veranderd dat alles op zijn kop stond.

Ik heb daarin moeilijke keuzes gemaakt in relaties, werk en financiën.

Ik had een beeld voor ogen hoe mijn leven zou moeten zijn, en zo is het ook geworden!
Dat hield wel in dat mijn beeld over wat een ‘geweldig leven’  is, jaren geleden dan ook drastisch is veranderd.
Om een andere weg te bewandelen moet je keuzes maken en……

Kiezen is verliezen!

Uiteindelijk leverde deze keuzes mij meer op dan dat ze hebben gekost!

Deze keuzes zijn goed voor mij geweest. Ik ben er een blijer, sterker en vrijer mens van geworden. Ik leef nu het leven wat ik (op dit moment) wil leven.
Uiteraard zijn er opnieuw dromen en wensen, maar ik ben nu tevreden en gelukkig met waar ik sta en wie ik ben. Mijn dromen blijf ik verwezenlijken, dat kost tijd, want er komen weer nieuwe bij, maar ze worden opnieuw werkelijkheid, dat weet ik zeker!

Hoe gaaf zou het zijn, dat jouw levensverhaal het waard is om anderen over te vertellen en anderen te inspireren

Biografie Wendy Vos

Ik ben mijn carrière begonnen als muziekdocente en koordirigent. Na 10 jaar heb ik het roer voor de eerste maal omgegooid. Ik wilde makelaar worden, maar dat bleek niet het vak wat bij mij paste. Via mijn netwerk kwam ik terecht bij de Luchtverkeersleiding Nederland waar ik gewerkt heb als opleidings coördinator en enige tijd instructeur was voor het vak Human Factors. In die periode heb ik mijn opleiding Integratieve Psychtherapie afgerond.

Voor de tweede maal heb ik het roer helemaal omgegooid, ik heb mijn baan bij de Luchtverkeersleiding opgezegd en ben ik aan de slag gegaan als integratief psychotherapeut en relatietherapeut in mijn in mijn eigen psychotherapie praktijk.

Al doende kwam ik er achter dat dit niet was waar ik naar op zoek was. Vervolgens heb in een coach aan de arm genomen en heb ik al mijn expertise bij elkaar geraapt en ben het bedrijf Trittico gestart. Coaching en training op het gebied van Personal Branding en Presentatie. Dat doe ik nog steeds, vooral voor trainingsbureau’s, maar ik wil meer, grotere veranderingen te weeg brengen. Ik wil mensen en organisaties begeleiden in hun transformatie proces, naar een betere manier van werken en Leven.

Veranderen is lastig! Als je iets wilt veranderen, dan kan het, het gaat meestal ten koste van iets, maar als het uiteindelijk oplevert wat je voor ogen had, dan is het dat ook dubbel en dwars waard!

Sinds juni 2018 ben ik gecertificeerd Agile Coach en wil medewerkers en organisaties begeleiden naar een efficiëntere manier van werken en samenwerken. Ik geloof er in dat mensen gelukkiger kunnen zijn in hun werk en dat zij dit met een andere manier van werken en denken kunnen bereiken!

Ervaring en opleiding

In 2009 ben ik afgestudeerd als Integratief Psychotherapeut, in die jaren heb ik ontzettend veel geleerd over behandelmethoden en hoe mensen denken en leven. Ik was al jaren trainer en coach, maar wilde meer weten, verdieping, in wat de mens zoal beweegt. Als Agile coach ga ik verder en wil ik niet alleen op persoonlijk, maar ook op organisatie niveau veranderingen teweeg brengen.

Ik heb vele ondernemers, managers en bestuursleden (M/V) getraind op gebied van persoonlijke vraagstukken, veranderprocessen, efficiency en Personal Branding en Presentatie. Ik heb ze ondersteund bij hun persoonlijke ontwikkeling, ze een spiegel voorgehouden en bijgestaan in nieuwe stappen in hun leven. Ik ben nieuwsgierig, geïnteresseerd en een goed gesprekspartner. Ik hoor van mijn klanten dat ik ontwapenend, inventief, intelligent en mentaal sterk ben en dat ik de vinger op de zere plek weet te leggen.

Ik coach vooral op intuïtieve wijze, en zet al mijn kennis en vaardigheden die ik in de jaren heb ontwikkeld daarbij in. Samen werken aan jouw toekomst, een nieuwe jij, door oplossingen te vinden en verbanden te leggen. Dat vind ik het leukste wat er is. .

Ik ondersteun je graag bij jouw persoonlijke transformatie proces op een begrijpelijke manier, door het gebruik van heldere stappen, actie gerichte coaching, voorbeelden en metaforen.

Hierbij ga ik weerstand en tegenslag niet uit de weg, ik weet te prikkelen en te spiegelen, om zo samen naar een oplossing toe te werken voor een manier van werken en denken die bij jou past.

Enorm gedreven!

De vele voorbeelden vanuit haar eigen ervaring, maar vooral ook ervaringen van anderen hebben mijn wereldbeeld veranderd.

Het was vooral fijn om tijdens de kennissessies mensen te ontmoeten met dezelfde issues.

Concreet, hands-on, praktisch, no nonsense.

Maar wel met een grote dosis humor en realiteitszin.

Enorm confronterend om jezelf een spiegel voorgehouden te krijgen. Ik was mij er niet bewust van hoezeer ik was vastgelopen door mijn manier van leven.