In één week een start maken met jouw nieuwe leven.

Vastgeroest in je goede baan, je leven, zit je vast in de sleur?
Gooi het roer om!

Je kent het wel, als je op vakantie bent, dan komen de creatieve ideeën naar boven. Hoe je het allemaal anders gaat doen! Het lijkt zo makkelijk, een B&B beginnen in een lekker warm land, die sinaasappelplantage over nemen. Het ziet er allemaal zo idyllisch uit! En vervolgnes treed je huiswaarts met grootse plannen……

Eenmaal thuis gekomen verval je weer in de dagelijkse sleur, je gaat maandag gewoon weer naar kantoor, en vrijdagavond plof je weer leeg en moe op de bank. Om in het weekend weer even bij te komen. Weg zijn de dromen, weg zijn je wilde plannen om het nu écht anders te gaan doen.

In deze transformatie week ga je aan het werk met al jouw ideeën en wensen. Je gaat concrete stappen zetten een planning maken en jezelf doelen stellen, zodat je bij thuiskomst meteen aan de slag kunt. Je gaat concrete veranderingen doorvoeren om je leven de juiste richting te geven, op weg naar jouw geluk.

Het roer om hoeft niet meteen drastisch.

Huis verkopen, gezin in de auto, landgoed in Spanje gekocht, en gaan…
Het roer om kan ook gewoon in je eigen omgeving.

De evolutieweek in Zuid Spanje staat in het teken van kijken naar jouw mogelijkheden. Waar liggen je kansen. Wat zijn jouw dromen en welke kun je verwezenlijken?

Een voorbeeld van het roer om: Mijn vrienden Wilbert en John hebben een aantal jaren het roer helemaal omgegooid. Zij hebben een hotel gekocht en zijn naar Ronda verhuisd. Ze hebben dit hotel verbouwd tot een prachtig hotel wat helemaal aan deze tijd voldoet. Dat is ook het hotel waar wij 8 dagen verblijven. Het Arriadh Hotel in Ronda.

Waarom Spanje?

Het had ieder ander land kunnen zijn en iedere andere plaats. Maar waarom niet jouw roer omgooien op een plek waar je weg bent uit je eigen omgeving en de dagelijkse sleur. Op een (werk) vakantie komen de meest creatieve processen op gang.

Je wordt in dit proces begeleid door een team van specialisten.

Een top-coach
Zij ondersteunt je bij de persoonlijke vraagstukken, angsten en (voor)oordelen.

En een business coach / Strategisch denker / Financieel expert
Hij denkt met je mee, samen bekijk je of jouw plan haalbaar is.

Schrijf je snel in, want vol is vol!!

De eerstvolgende Evolutie week is in Maart 2018!

Het Arriadh Hotel in Zuid Spanje

Klein boutique hotel vlakbij Ronda een prachtige ligging tussen Ronda en Ariane.

Arriadh Hotel is de perfecte en gastvrije uitvalsbasis om het authentieke Spanje te ontdekken. Het hotel ligt middenin het oude Andalusië, dat achter grillige bergpieken verscholen ligt.

Arriadh Hotel – Ronda Spanje